Sinun etusi,
meidän työmme

Kielokallion juuret juontavat 2010–luvun alkuun, jolloin terveydenhuollonkin toimialalla alettiin nähdä yritysten yhdistymistä ja kasvamista yrityskaupoin. Sittemmin toimiala on jatkuvissa muutoksen tuulissa niin sote-ratkaisujen, talouden kuin muiden tekijöiden johdosta. Mutta onneksi oman ammatin harjoittaminen ja osaamisen toteuttaminen ja yrittäjyys on edelleen mahdollista, jopa kasvamassa!

Kannustamme intohimoisesti yrittäjyyteen. Perustehtävämme on auttaa yrittäjiä ja tarjota aikaa, ansaintaa ja autonomiaa – ja siten elämänlaatua. Yrittäjyys on kanssamme turvallista, helppoa, inspiroivaa – ja mahdollistaa vaurastumisen.

Ainutlaatuinen palvelukokonaisuutemme syntyy kolmen ydinosaamisen – yritystalouden hoito, lakiasiainpalvelut ja liiketoimintakonsultointi – yhdistelmästä ja syvällisestä terveydenhuoltoalan ja sen käytännön haasteiden tuntemuksesta. Osaamisemme ja rohkeutemme myötä seisomme jalat tukevasti kalliolla ja auttamaan saavuttamaan unelmia!

Lupaamme sinulle yrittäjänä hyvinvoivaa liiketoimintaa.

Osaamisemme

Seisomme terveydenhuollon näköalapaikalla ja yhdistämme asiat kokonaisuuksiksi: juridiikan, liiketalouden ja terveydenhuollon toimialan pohja yhdistyy luoden poikkeuksellisen asiantuntijuuden hyvinvointi- ja terveydenhuollon yritysten tueksi.

Käytännön kokemuksemme ja toisaalta rautainen akateeminen pohjamme näkyvät asiakkaillemme käytännönläheisyytenä ja ymmärrettävänä yksinkertaisuutena. Kaikki tämä osaaminen yhdistyy aitoon, helposti lähestyttävään ja välittömään asiakaspalveluumme.

Huippuluokan lainopilliseen, taloudelliseen ja suuterveydenhuollon koulutukseen ja pitkään käytännön kokemukseen perustuva yritysneuvonnan asiantuntemus on testattu ja hyväksi havaittu olemassa olevissa terveydenhuollon ja hyvinvointialan asiakkuuksissa. Palvelemme kymmeniä tyytyväisiä Tempus-asiakkaita ja autamme kehittämään heidän liiketoimintaansa positiivisesti. Muun ohella takana meillä on yli 200 erilaista yritys- ja omistusjärjestelyä.

Suosittelut puhuvat puolestamme.

Tiina Ojala (KTT, OTM, LL.M.)

Perustajamme, omistajayrittäjä Tiina on kauppatieteiden tohtori (KTT) ja juristi (OTM). Lisäksi hän suorittanut kansainvälisen oikeustieteen jatkotutkinnon (LL.M.) ja johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET). Juristina ja ekonomina hän näkee kokonaisuudet ja yhdistää asiat käytännönläheisesti. Poikkeuksellisen akateemisen koulutuksen ja vuosien käytännön kokemuksen pohjalta Tiina auttaa iloisella ja välittömällä otteella ja etsii aina yksinkertaisimmat ja fiksuimmat ratkaisut. Hän uskoo vahvasti yrittäjyyteen ja haluaa yrittäjien onnistuvan ja pystyvän nauttimaan työnsä tuloksista.

Taloushallinnon asiantuntijamme Margit Karsimus

Kansainvälisissä konserneissa kannuksensa hankkinut Margit on taloushallinnon rautainen osaaja, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti kaikki Tempus-asiakkaidemme taloushallintoon liittyvät juoksevat asiat. Margit myös neuvoo ja opastaa asiakkaitamme taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä, koskivatpa ne palkanlaskentaa, kirjanpitoa, tilinpäätöstä tai verotusta. Margit on organisoinnin mestari, joten asiasi ovat hyvässä hoidossa vuoden ympäri, myös loma-aikaan.

Juristi, tradenomi Sonja Sinisalo

Juristi (OTM), tradenomi Sonja hoitaa asiakkaidemme lakiasioita monipuolisesti, muun muassa vero-, toimilupa- ja yrityskauppa-asioita. Muun ohella Sonja suorittaa parhaillaan kauppatieteiden maisterin opintoja. Raha- ja lakiasiat ovat meillä sydämenasioita!

Asiantuntijamme Janne Ryhänen ja Mikko Uusikylä

Kliinikkoasiantuntijamme Janne ja Mikko tarkastelevat yrittäjän haasteita ja mahdollisuuksia kliinikon näkökulmasta. Mikko on koulutukseltaan hammaslääkäri ja Janne suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri ja lääkäri. Vuosien kliinisen työn lisäksi heillä molemmilla on pitkä kokemus yrittäjyydestä ja suunterveyden toimialan johtamisesta. Janne on myös yrityksen toinen omistaja ja perustaja.


Lääketieteestä liiketoimintaa

Lisätietoa

Tiina Ojala, väitös Osakeyhtiön oikeudellinen riskienhallinta

Ota yhteyttä