Terveisiä yrittäjältä

Enemmän aikaa välittää

Kielokallio palvelee yrittäjiä ympäri Suomen. Yleishammaslääkäri ja hammaslääketieteen tohtori Päivi Jussilan vastaanotto toimii Technopoliksen ja Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksen välittömässä yhteydessä. Yrittäjyys ja itsenäinen yhtiö sopivat hyvin toimintaympäristöön. Autonomia antaa mielekästä vapautta ja väljyyttä toiminnan vastuulliseen kehittämiseen.

– Yrittäjänä voit paremmin räätälöidä niin toimenkuvasi kuin työsikin ammatilliseen elämänkaareen sekä elämäntilanteeseen sopivaksi. Omassa yrityksessä voit toisaalta suunnitella pitkälle vastaanoton tulevaisuutta ja samalla pystyt tekemään tarvittaessa nopeasti päätöksiä toiminnan optimoimiseksi. Päätöksenteon ketteryys on vahvuus muuttuvassa toimintaympäristössä. Suomessa harva ala on niin säännelty kuin suun terveydenhoito. Vaativassa toiminnassa edellytetään huolellisuutta annettuja säännöksiä noudattaen sekä omaa toiminnan kontrollia. Selkeät ohjeet ja toimintaraamit helpottavat arkea ja antavat tukevan perustan vastaanoton koko toiminnalle.

Yrittäjähammaslääkärillä ei välttämättä ole tietotaitoa tai riittävästi aikaa perehtyä yritysjuridiikan ja liiketalouden muuttuviin koukeroihin kliinisen työn ohessa. Tätä painottaa myös Jussila:

– Työssämme tärkeintä on potilas, jonka näkökulmasta olemme sekä asiantuntija- että palvelutehtävissä. Kielokallio on tarjonnut yhtiölle sopivat hallintopalvelut ja asiantuntijuutta; tehtävät hoidetaan sopimuksen mukaan kokonaisvaltaisesti. Muun muassa henkilöstöhallinto, verotus, laskut, vakuutukset ja lupa-asiat hoituvat Kielokallion kautta. Kiitokset kohdistuvat palvelun ehjään toimivuuteen ja luontevaan mutkattomuuteen.

– Kaikki on sujunut hyvin. Asiat tehdään oikein ja oikeaan aikaan. Kielokallion toimintakulttuuri sopii tapaamme toimia. Kuvailisin sitä reiluksi ja avoimeksi kulttuuriksi, jossa kukin asiantuntija hoitaa viimeistellysti tehtävänsä samalla kun yritykseni tarpeet otetaan huomioon, kertoo Jussila.

Päivi rohkaisee kaikkia ja etenkin nuoria kollegoitaan tutkimaan yrittäjyyden tuomia mahdollisuuksia. Yrittäjänä hän kokee voivansa toteuttaa monipuolisemmin ammatillista potentiaaliaan samalla kun työn hedelmistä voi nauttia.

– Kun taustatukena on osaava yhteistyökumppani, voit keskittyä työskentelemään potilaan parhaaksi. Kielokallion avulla sinulla on enemmän aikaa tärkeimpiin asioihin. USA:ssa ehkä sanottaisiin more time to care, hymyilee Jussila.

Lue lisää

Yhteenveto Kielokallion asiakaskyselystä 2019

Kielokallio on luotettava ja monipuolinen toimija. Asiointi on ripeää ja täsmällistä. Tekemisen ote on asiantunteva. Kielokalliolla on suosittelijoita ja asiakasviestintä on ollut oikea-aikaista ja hyvin kohdennettua. Kielokallio on spontaanissa muistamiskysymyksessä ainoa tunnettu toimija alalla.

”Olen todella tyytyväinen koko prosessiin. En olisi itse pystynyt tähän yksin. Pääsee niin paljon helpommalla. En olisi kaikkea itse hoksannut ajatella. Kielokalliolla mahdottoman hyvä asiantuntemus. Kantapään kautta olisi saanut maksaa omista virheistäni kuitenkin. Tiinan kanssa oli turvallinen olo. Voin aina soittaa tai laittaa sähköpostia ja kysellä mieltä askarruttavia asioita. Olen vieläkin joka aamu onnellinen kun herään siitä, että kaupat tehtiin.”

”Tiina otti heti asiantuntijan otteella prosessin haltuun ja oli mukana loppuun asti. Lämpimästi voimme suositella Kielokalliolta muillekin yrityksen myyntiä harkitseville. Kaikin puolin välitöntä palvelu. Saimme apua kellonaikaan katsomatta. Asiointi oli helppoa. Ja ripeys! Tiina tarttui heti asiaan!”

Hammaslääkäriketjulle liiketoimintansa myynyt, eläkeikää lähestyvä hammaslääkäri kokee, että Kielokallion apu yrityskaupan tekemisessä oli korvaamatonta. ”Yrityskauppani hoitaneen Kielokallion asiantuntemus on huippuluokkaa. Heidän osaamiseensa voi luottaa täysin.” Hän kannustaa myös nuorempia hammaslääkäreitä käyttämään Kielokallion palveluita. ”Yksikin virhe voi tulla kalliiksi, kun sopimus on allekirjoitettu. Itselläni ei olisi ollut mitään mahdollisuutta ymmärtää kaikkia mutkia ja pykäliä, eikä aikaa perehtyä niihin. Sote-uudistus, GDPR-asetus ja digiajan mukanaan tuomat muutokset saavat äkkiä kustannukset karkaamaan ja ajan loppumaan. Kielokallion avulla hammaslääkäri tietää, mitä lain puitteissa voi tehdä ja miten vastaanoton talous pysyy kunnossa.”

Lue lisää

Ota yhteyttä