Vastaanotto myyntiin?

Pitää paikkansa.

Ja ehkä myös juuri sinunkin vastaanotostasi oltaisiin kiinnostuneita!

Vuonna 2015 yrityskauppoja on Suomessa tehty pitkästä aikaa vilkkaasti. Yrittäjiä eläköityy nyt enemmän kuin koskaan, ja myös pääomasijoittajat ovat käyneet ostoksilla ahkerasti. Näin totesi muun muassa Finnveran toimitusjohtaja Pauli Heikkilä Kauppalehdessä. Lähivuosina jopa 20.000-30.000 yritystä tullee myyntiin.

Myös suunterveyden alalla kauppa käy. Vaikka alalla vastaanottoja on myyty, ostettu ja siirretty isältä pojalle iät ja ajat, nyt vastaanottoja vaihtaa omistajaa tiiviiseen tahtiin. Lokakuun loppuun mennessä isompiin hammaslääkäriketjuihin oli siirtynyt vastaanottoja yhtä paljon kuin viime vuoden aikana yhteensä.

Syyt ovat samat kuin muillakin toimialoilla: Monet erityisesti 70- ja 80-luvuilla valmistuneet hammaslääkärit perustivat oman klinikan, joille nyt etsivät jatkajaa. Pääomasijoittajat puolestaan ovat tulleet joukolla terveydenhoitoalalle, jonka liiketoimintamahdollisuudet nyt nähdään.

Isojen ketjujen ohella kuitenkin vaihtoehtona on etsiä vastaanoton jatkajaksi toinen kollegayrittäjä. Ilahduttavan paljon myös yksittäiset hammaslääkärit etsivät ja ostavat jatkuvasti vastaanottoja, toisaalta vaihtoehtona suurille ketjuille ja toisaalta hypätäkseen yrittäjäksi.

Olipa ajatuksesi mikä tahansa, tai vasta ehkä nyt aloit miettiä myyntiä tai ostona vaihtoehtona, sopivia vaihtoehtoja varmasti löytyy. Autamme Sinua mielellämme etsimään ja löytämään ne!

Ota yhteyttä