Etsimme nyt yritystalouden asiantuntijaa / kirjanpitäjää

Asiakkaamme ovat asiantuntija-, pääasiassa lääkäreiden ja hammaslääkäreiden yrityksiä, joiden talouden ja hallinnon hoidamme kokonaisuudessaan, mukaan lukien palkanlaskenta, tilinpäätös sekä verotus ja veroilmoitukset. Lakisääteisten töiden isäksi avustamme Yrittäjiä muissakin asioissa kuten verotuksessa, yritysjärjestelyissä ja lakiasioissa. Haluamme auttaa yrittäjäasiakkaitamme menestymään ja tekemään yrittäjyyden helpoksi.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • Sinulla opintojen tai työkokemuksen kautta perusosaaminen osakeyhtiön kirjanpidosta tai palkanlaskennasta, ja haluat kehittyä niiden ja ylipäänsä yritystalouden ja -toiminnan asiantuntijaksi. Voit olla urasi alkutaipaleella, mutta näet itselläsi jaloissasi suuret saappaat.
  • Haluat lakisääteisen taloushallinnon ohella tehdä asiakastyötä suoraan asiakkaiden kanssa neuvomalla ja löytämällä liiketoiminnalle parhaat taloudelliset ratkaisut.
  • Sinulla on asenne kohdallaan; Olet kiinnostunut yritystoiminnasta kokonaisuutena ymmärtäen sen, että talous ja juridiikka ovat liiketoimintaa tukevia oivallisia työkaluja.
  • Nautit vastuusta ja vapaudesta ja olet oma-aloitteinen tiimityöskentelijä.

Tehtävänkuvan rakennamme kanssasi osaamisesi, kiinnostuksesi ja kehittymishalusi mukaan. Voit olla esimerkiksi olla tradenomi tai merkonomi. Tärkeintä on palo ja innostus yrityksen taloushallintoon ja yrittäjien auttamiseen.

Tarjoamme vastuullisen tehtävän ja kasvavan roolin kasvuyrityksessä ja sen osaavassa, tehokkaassa mutta välittömässä, huolehtivassa ja rennossa tiimissä. Teemme työtä asiakkaidemme hyväksi täydellä sydämellä.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si viimeistään maanantaina 22.5.2023 sähköpostilla osoitteeseen tiina.ojala@kielokallio.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hall.pj, KTT, OTM, LL.M. Tiina Ojala
sähköpostitse tiina.ojala@kielokallio.fi sekä puhelimitse 045 604 8322
– torstaina 4.5.2023 klo 9–13
– tiistaina 9.5.2023 klo 16–17:30
– torstaina 11.5.2023 klo 9–13

Odotamme kuulevamme Sinusta!

Ota yhteyttä