”Toimialatuntemus tavoitteiden tukena”

Yhteistyö Kielokallion kanssa on vakuuttanut Hammas Hohde Oy:n liiketoimintaa kehittävän erikoishammaslääkäri Ville Pesosen. – Kielokalliolla asiat sujuvat jouhevasti. Syvällinen toimialan tuntemus ja vankka juridinen osaaminen yhdistyvät kykyyn esittää asiat selkeästi.

Ville Pesonen otti yhteyttä Kielokallioon, koska kuopiolaisessa Hammas Hohde Oy:ssä halutaan kehittää Itä-Suomen alueen palveluita.

– Meillä on laajentumishalukkuutta, Kielokalliolla erinomaiset alan verkostot, kiteyttää Pesonen. On kiinnostavaa jakaa ajatuksia Kielokallion Tiina Ojalan kanssa siitä, mihin toimiala on menossa. Laaja kokemus on vienyt hänet näköalapaikalle, hän jatkaa.

Yksityiskohdat kunnossa, jalat maassa

Kuopiossa käytetään Kielokallion palveluita myös sopimusasioissa. – Virhe tai puute sopimuksessa voi tulla todella kalliiksi. Kielokalliolta olemme saaneet juridisesti pitävät sopimusmallit, joissa asiat kerrotaan hammaslääkäreille hyvin ymmärrettävässä muodossa, Pesonen kiittelee.

Pesosen mukaan lakipuolella on myös toimijoita, jotka eivät Kielokallion tapaan tunne toimialan nyansseja.

– Kielokalliolla ei maalailla epärealistisia pilvilinnoja, eikä myöskään paineta ketään osapuolta alas. Toimeksiannoissa asiat nähdään monelta kantilta.

Palvelua positiivisella asenteella

Ville Pesonen tietää, miten merkittävä asia liiketoiminnan myynti voi olla. Hän kehottaakin ottamaan yhteyttä yrityskauppoja työkseen tekevään ihmiseen jo hyvissä ajoin – vuosiakin etukäteen.

– Kielokallio on helposti lähestyttävä. Heidän ystävällisestä palvelustaan paistavat ihmisläheiset arvot, Ville Pesonen painottaa.

Ota yhteyttä