Suunterveyden ketjujen laajentumisaikeita

Hiljattain muun muassa seuraavat suunterveyden alan yritykset ovat kertoneet laajentumisaikeistaan:

Dextra-nimellä hammaslääkäripalveluita tarjoava Pihlajalinna Oy suunnittelee listautumista Helsingin pörssiin (NASDAQ OMX Helsingin pörssilista). Yhtiö odottaa suunnitellun listautumisen edistävän muun muassa yhtiön kasvua ja tunnettuutta.

Oral Hammaslääkärit laajentaa toimintaansa Helsingissä perustamalla Kannelmäen kauppakeskus Kaareen uuden täyden palvelun hammaslääkäriaseman. Uusi asema on tarkoitus avata syyskuussa ja sinne siirtyy työskentelemään Oralin nykyisen Helsingin Lassilan aseman henkilöstö.

PlusTerveys-Klinikoiden ensimmäinen hammaslääkärivastaanotto avataan toukokuussa Helsingin Ruskeasuolle, sairaala Ortonin tiloihin. Ortonin tavoitteena on rakentaa Ruskeasuolle monipuolinen terveyden ja hyvinvoinnin palvelujen keskus. Vastaanotolla keskitytään erityisesti ikäihmisten ja ortopedisiin hoitoihin tulevien asiakkaiden suun terveyteen. PlusTerveys-Klinikat hakee kasvua ostamalla kannattavia hammaslääkärivastaanottoja ja perustamalla uusia paikkakunnille, joilla on palveluille kysyntää. PlusTerveys-Klinikat Oy:n operatiivisena johtajana 28.11.2014 alkaen on toiminut erikoishammaslääkäri Ari Nyysti.

Ota yhteyttä