Omistajayrittäjän ei tarvitse osata ja ehtiä tehdä kaikkea. Joskus myös omien ajatusten ja toimintatapojen peilaaminen ulkopuolisen asiantuntijan kanssa auttaa eteenpäin. Johtamisen ja henkilöstöhallinnon parannustoimenpiteet ovat usein pieniä toimenpiteitä, jotka kuitenkin vaikuttavat viime kädessä toimintaan ja tulokseen merkittävästikin. Vapautamme omistajayrittäjän aikaa ja kehitämme toimintaa!

Kuinka liikkeelle ja eteneminen

Johtamisen ja henkilöhallinnon tuki ja kehittäminen käynnistetään usein väliaikaisella vuokrajohtajapalvelulla. Tuen tarve voi syntyä ajan puutteesta tai jostain työyhteisöön liittyvästä ratkaisua kaipaavasta ongelmasta. Muutosten toteuttamiseksi ja toiminnan uudelleen suuntaamiseksi tarjoamme asiakkaalle käyttöön vuokrajohtajan, jonka johdolla tehdään nykytilanteen esiselvitys, henkilöstöjohtamisen toimintasuunnitelma ja toteutetaan sovittavat toimenpiteet.

Muutosvaiheen jälkeen vetovastuu siirretään vaiheittain yrityksen omalle vastuuhenkilölle. Kielokallio jatkaa lähiesimiehen ja omistajayrittäjän apuna varmistamassa ja ohjaamassa johtamisen suurta kuvaa ja linjaa neuvonantajana, esimerkiksi johtoryhmä- tai hallitustyöskentelyn kautta. Ratkaistuamme päivän polttavat ongelmat pääsemme yhdessä virittämään ja kehittämään myös muuta toimintaa taloudellisesta näkökulmasta.

Johtamisen tuen ja vuokrajohtajan hyödyt ja lopputulokset

  • Kielokalliolta mukaan tuleva vuokrajohtaja ja johtamisen tuki tulee talon sisälle. Emme siis ainoastaan neuvo ulkopuolisena konsulttina.
  • Vuokrajohtaja on osa tiimiä, mutta toteuttaa muutosta ja näkee asiat kuitenkin objektiivisesti ilman sisäisiä ristiriitoja.
  • Toisaalta toimialan syvällisesti tunteva ja johtamisen ammattilainen pystyy johtaa toimintaa kokonaisuutena: Toiminta, henkilöstö ja talous.
  • Ei toimi asiakasyrityksen työntekijänä eikä lisää työnantajakuluja.
  • Omistajayrittäjät vapautuvat päivittäisjohtamisesta taustalle kliinikoiksi, osaksi porukkaa ja pääsevät keskittymään kliiniseen työhön ja kehittämään itseään siinä.
  • Järjestämme vastaanottojen lähiesimiestyön ja päivittäisjohtamisen ja nostamme sitä uudelle tasolle.
  • Ratkaisemme työyhteisön asenne- ja kulttuuriongelmat ja lisäämme yksilön vastuunkantoa.
  • Aletaan johtaa toimintaa ja henkilöstöä myös talousnäkökulmasta ja taloutta apuna käyttäen. Tulokset vaikuttavat aina loppu viimein myös taloudelliseen tulokseen.

Tilaa uutiskirje!

Haluatko kuulla toimialan viimeisimmät käänteet ja ajankohtaiset puheenaiheet?

Liity postituslistallemme, niin pysyt ajantasalla!

Kiinnostuitko?

Haluatko tietää lisää Kielokallion palveluista? Jätä meille viesti, niin palaamme sinulle takaisin pikimmiten!

Miten haluat, että otamme sinuun yhteyttä?*
PuhelimitseSähköpostitse

Sivuilla käytetään evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin käyttäjän päätelaitteen selainasetusten mukaan.
Copyright © 2021 Kielokallio