Kielokallio Lääketieteestä liiketoimintaa® – tehoa, säästöä ja tulosta toimintaan

Oletko pohtinut, miten kannattava vastaanottosi on? Tai voisiko kliinisessä työssä ja vastaanoton arjessa tehdä jotain taloudellisesti järkevämmin?

Me Kielokalliolla tunnemme suunterveydenhuollon toimialan ja osaamme klinikan numeropuolen: näemme luvut ja lukujen taakse. Tiedämme, miten vastaanotosta tehdään kannattava ja menestyvä.

Terveydenhuollon ammattilainen saa tutkintokoulutuksessaan niukalti tietoutta yritystaloudesta tai talousasioista. Yritystoiminnan johtaminen ja kehittäminen on haasteellista, jos ei tiedä, mitä ei tiedä. Kielokallio on kliinikon rinnalla toimiva talousosaaja, joka analysoi, sparraa ja antaa toimintasuosituksia. Lääketieteestä liiketoimintaa -palvelumme täydentää hammaslääkärin talousosaamista ja on jatkuvaluonteinen talouden tuki hammaslääkäriyrittäjälle.

Osaamme avata sinulle, mitä vastaanottosi kirjanpidon luvut kertovat arjen kliinisestä työstä: Mikä on tehokasta, mitä voisi korjata, mistä voisi säästää ja miten menee suhteessa vertailutietoon.

Nostamme konepellin auki ja katsomme, mitä sen alta löytyy. Tulkitsemme Sinulle kirjanpidon numerot käytännönläheisesti siten, että kirjanpitoa ei sinun tarvitse itse opetella, vaan että saat numeroista hyödyn irti ja opit käyttämään numerotietoa hyödyksesi.

Kielokallio Lääketieteestä liiketoimintaa® -palvelumme tuo hyötyä kaikissa vastaanoton elinkaaren vaiheissa. Vastaanottoa perustettaessa saat heti alusta asti oikein rakennetun taloudellisen pohjan kliiniselle työllesi. Vastaanoton pyöriessä kehitämme toimintaa entistäkin kannattavammaksi. Vastaanoton myynnin lähestyessä hiomme vastaanoton myyntikuntoon.

Ota yhteyttä – olemme valmiina auttamaan!

Ota talteen ajankohtaiset neuvot >>