Yrittäjyyden jälkeen

Oman talouden suunnittelu ja hallinta, perintösuunnittelu

Me Kielokalliolla huolehdimme paitsi yrityksen, myös omistajayrittäjän henkilökohtaisesta taloudesta koko yrittäjäpolun ajan.

Yrityksen talousasioista on tärkeää pitää hyvää huolta yrittäjyyden ajan, sillä se kerryttää varallisuutta omistajayrittäjälle. Järkevän taloudellisen toiminnan merkitys korostuu myös silloin, kun kassa ei käy totuttuun tahtiin.

Monelle yrittäjälle erityisesti oman yrityksen myynti tarkoittaa hetkeä, jolloin elämäntyö muutetaan rahaksi. Yrityskauppa – eli kerran elämässä tapahtuva vähän isompi tilipäivä – voi jopa jännittää ja herättää epävarmuutta. Mitä tällä rahasummalla kannattaisi tehdä? Entä miten yrittäjän pitäisi suunnitella omaa talouttaan tästä eteenpäin?

Ensinnäkin tahtotilana on nauttia itse varallisuudestaan. Lisäksi on viisasta varmistaa, että perilliset saavat aikanaan perintönä hyvin hoidetun talouden, eivät sekasortoa tai veropommia.

Kun sekä yrityksen että yrittäjän taloudesta on pidetty hyvää huolta, on elämä helpompaa, turvallisempaa ja mukavampaa. Fiksu suunnittelu tuo varmuutta suuriin päätöksiin: esimerkiksi yrityskauppaa koskevat päätökset syntyvät vaivattomammin, kun ymmärtää eri vaihtoehdot.

Faktahan on se, ettei kukaan meistä elä ikuisesti – harmillista kyllä. Perintösuunnittelu tuo turvaa ja mielenrauhaa niin yrittäjälle kuin perillisille.

Kielokalliolta saat apua omistajayrittäjän talouden suunnitteluun ja hallintaan, perillisiä unohtamatta.

Tilaa uutiskirje!

Haluatko kuulla toimialan viimeisimmät käänteet ja ajankohtaiset puheenaiheet?

Liity postituslistallemme, niin pysyt ajantasalla!

Kiinnostuitko?

Haluatko tietää lisää Kielokallion palveluista? Jätä meille viesti, niin palaamme sinulle takaisin pikimmiten!

Miten haluat, että otamme sinuun yhteyttä?*
PuhelimitseSähköpostitse

Sivuilla käytetään evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin käyttäjän päätelaitteen selainasetusten mukaan.
Copyright © 2021 Kielokallio