Useimmiten omistajayrittäjälääkäri on hankkinut jo kokemusta ja saanut perusasiat toimimaan. Uudelle tasolle noustakseen tarvitaan kehitystoimenpiteitä, jotka nojaavat vahvuuksiin ja poistavat toiminnan heikkouksia. On tärkeää tarkastella kriittisesti vastaanoton perusosa-alueita, niin lakisääteisiä kuin käytännön perusedellytyksiä (ks. palvelupyramidi sivun alareunassa).

Kehittäminen on usein pieniä asioita arjen toiminnassa. Ne liittyvät useimmiten vastaanoton perusosa-alueisiin, joita kutakin hieman virittämällä ja trimmaamalla toimintaan saadaan vertailutietoa, säästöä ja tehoa.

Omistajayrittäjälääkäri, sinä olet keskiössä ja arjen sankari! Saat TEMPUS -palvelusta kaiken hyödyn ja riemun: kokonaisuus on erinomainen juuri sinulle.

TEMPUS -palvelun hyödyt omistajayrittäjälle

  • Mahdollistamme sinulle lisää aikaa, jonka käytöstä päätät itse. Haluatko kenties enemmän vapaa-aikaa tai käyttää aikasi tehden enemmän kliinistä työtä?
  • Huolehdimme vastaanoton kaikista taustatöistä.
  • Mahdollistamme vastaanottoliiketoiminnalle arvonnousun.

Exitiä pohtivan lääkäriyrittäjän kannattaa olla meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen eläkeikää tm. suunniteltua irtaantumista, jotta voimme laittaa mopon myyntikuntoon. Palvelumme on investointi, jolla saa elämäntyöstään paremman kauppahinnan.

Käytännön toiminnan edellytykset

Olemme tunnistaneet käytännön toiminnan edellytyksiä omistajayrittäjälääkärin toiminnan sujuvuuden takaamiseksi. Autamme mielellämme asiantuntevalla otteellamme seuraavien osa-alueiden kuntoon laittamisessa.

  • IT- ja potilastietojärjestelmät
  • Markkinointi, nettisivut, potilashankinta
  • Vastaanoton varustelu

Tilaa uutiskirje!

Haluatko kuulla toimialan viimeisimmät käänteet ja ajankohtaiset puheenaiheet?

Liity postituslistallemme, niin pysyt ajantasalla!

Kiinnostuitko?

Haluatko tietää lisää Kielokallion palveluista? Jätä meille viesti, niin palaamme sinulle takaisin pikimmiten!

Miten haluat, että otamme sinuun yhteyttä?*
PuhelimitseSähköpostitse

Sivuilla käytetään evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin käyttäjän päätelaitteen selainasetusten mukaan.
Copyright © 2021 Kielokallio