Elämänlaatua omistajayrittäjälle

Useimmiten omistajayrittäjähammaslääkäri on hankkinut jo kokemusta ja saanut perusasiat toimimaan. Uudelle tasolle noustakseen tarvitaan kehitystoimenpiteitä, jotka nojaavat vahvuuksiin ja poistavat toiminnan heikkouksia. On tärkeää tarkastella kriittisesti vastaanoton perusosa-alueita, niin lakisääteisiä kuin käytännön perusedellytyksiä (ks. palvelupyramidi sivun alareunassa).

Kehittäminen on usein pieniä asioita arjen toiminnassa. Ne liittyvät useimmiten vastaanoton perusosa-alueisiin, joita kutakin hieman virittämällä ja trimmaamalla toimintaan saadaan vertailutietoa, säästöä ja tehoa.

Omistajayrittäjähammaslääkäri, sinä olet keskiössä ja arjen sankari! Saat  TEMPUS -palvelusta kaiken hyödyn ja riemun: kokonaisuus on erinomainen juuri sinulle.

TEMPUS -palvelun hyödyt omistajayrittäjälle

  • Mahdollistamme sinulle lisää aikaa, jonka käytöstä päätät itse. Haluatko kenties enemmän vapaa-aikaa tai käyttää aikasi tehden enemmän kliinistä työtä?
  • Huolehdimme vastaanoton kaikista taustatöistä.
  • Mahdollistamme vastaanottoliiketoiminnalle arvonnousun.

Exitiä pohtivan hammaslääkäriyrittäjän kannattaa olla meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen eläkeikää tm. suunniteltua irtaantumista, jotta voimme laittaa mopon myyntikuntoon. Palvelumme on investointi, jolla saa elämäntyöstään paremman kauppahinnan.

 

Käytännön toiminnan edellytykset

Olemme tunnistaneet käytännön toiminnan edellytyksiä omistajayrittäjähammaslääkärin toiminnan sujuvuuden takaamiseksi. Autamme mielellämme asiantuntevalla otteellamme seuraavien osa-alueiden kuntoon laittamisessa.

  • IT- ja potilastietojärjestelmät
  • Markkinointi, nettisivut, potilashankinta
  • Vastaanoton varustelu