Lupa-asiat, yritysmuodot, verotus

Vastaanoton toimintaan liittyy lukuisia lupa-asioita ja lakisääteisiä velvoitteita, joissa kannattaa kääntyä asiantuntijoiden puoleen. Me Kielokalliolta varmistamme, että saat kaikki viranomaisasiat kerralla kuntoon.

Tunnemme perusteellisesti toiminimellä ja osakeyhtiössä työskentelyn erot, joten osaamme optimoida ansainnan vaihtoehdot. Avaamme verotuksen eroja ja selvitämme, mikä on sinulle tarkoituksenmukaisin työskentelymuoto. Perustamme esimerkiksi osakeyhtiön puolestasi nopeasti ja huolehdimme kaikista yhtiöoikeudellisista asioista.

Toimintasi laajuudesta riippuen hammaslääkärin toimintaan haetaan toimilupaa joko Aluehallintovirastolta tai Valviralta. Lupahakemuksessa on esitettävä erilaisia toiminnan suunnitelmia ja selvityksiä, joiden perustella lupaviranomainen arvioi muun muassa toiminnan asianmukaisuutta ja potilasturvallisuutta. Lupapäätöksen jälkeen yrittäjyyteen liittyy sekä kertaluonteisia ilmoituksia että säännöllistä raportointia. Me autamme sinua hoitamaan lakisääteiset luvat ja velvoitteet kerralla kuntoon.

Case: Aikaa keskittyä omaan työhön »