Oletko pohtinut, miten kannattava vastaanottosi on? Voisiko kliinisessä työssä ja vastaanoton arjessa tehdä jotain taloudellisesti järkevämmin?

Me voimme auttaa. Alkuun päästään vaikkapa ns. vastaanoton talousterveystarkastuksella!

Terveydenhuollon ammattilainen saa tutkintokoulutuksessaan niukalti tietoutta yritystaloudesta tai talousasioista. Yritystoiminnan johtaminen ja kehittäminen voi olla hyvin haasteellista, jos ei tiedä, mitä ei tiedä.

Autamme sinua mielellämme saavuttamaan lisää ymmärrystä taloudesta, parhaista käytännöistä ja räätälöidyistä toimintasuosituksista.

Me Kielokalliolla tunnemme terveydenhuollon toimialan ja osaamme klinikan numeropuolen: näemme luvut ja lukujen taakse. Tiedämme, miten vastaanotosta tehdään kannattava ja menestyvä. Me toimimme mielellämme taloudellisena neuvonantajanasi!

Miksi Kielokallio avuksi?

  • Olemme kliinikon rinnalla toimiva talousosaaja, joka analysoi, sparraa ja antaa toimintasuosituksia. Lääketieteestä liiketoimintaa -palvelumme täydentää lääkärin talousosaamista ja on jatkuvaluonteinen talouden tuki lääkäriyrittäjälle.
  • Osaamme avata sinulle, mitä vastaanottosi kirjanpidon luvut kertovat arjen kliinisestä työstä: mikä on tehokasta, mitä voisi korjata, mistä voisi säästää ja miten yrityksellä menee suhteessa vertailutietoon.
  • Nostamme konepellin auki ja katsomme, mitä sen alta löytyy. Tulkitsemme sinulle kirjanpidon numerot käytännönläheisesti siten, että sinun ei tarvitse opetella kirjanpitoa itse. Saat numeroista hyödyn irti ja opit ymmärtämään ja käyttämään numerotietoa hyödyksesi.

Kielokallio Lääketieteestä liiketoimintaa® -palvelumme tuo hyötyä kaikissa vastaanoton elinkaaren vaiheissa. Vastaanottoa perustettaessa saat heti alusta asti oikein rakennetun taloudellisen pohjan kliiniselle työllesi. Vastaanoton pyöriessä kehitämme toimintaa entistäkin kannattavammaksi. Vastaanoton myynnin lähestyessä hiomme vastaanoton myyntikuntoon.

Vuokrajohtaja: johtamisen ja henkilöstöhallinnon tuki

Tilaa uutiskirje!

Haluatko kuulla toimialan viimeisimmät käänteet ja ajankohtaiset puheenaiheet?

Liity postituslistallemme, niin pysyt ajantasalla!

Kiinnostuitko?

Haluatko tietää lisää Kielokallion palveluista? Jätä meille viesti, niin palaamme sinulle takaisin pikimmiten!

Miten haluat, että otamme sinuun yhteyttä?*
PuhelimitseSähköpostitse

Sivuilla käytetään evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin käyttäjän päätelaitteen selainasetusten mukaan.
Copyright © 2021 Kielokallio